85η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη

013Η σημαντικότερη Έκθεση Αυτοκινήτου για την Ευρώπη γίνεται κάθε χρόνο αρχές Μαρτίου στη Γενεύη. Η 85η διοργάνωση του Motorshow ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, ενώ δύο μέρες νωρίτερα η έκθεση είναι ανοιχτή μόνο για δημοσιογράφους.

Περισσότερες από 130 παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες θα γίνουν στη φετινή έκθεση, η οποία λαμβάνει χώρα στο Palexpo, σε 6 περίπτερα συνολικής έκτασης 110.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ υπάρχουν 220 εκθέτες. Οι οργανωτές αναμένουν περισσότερους από 10.000 δημοσιογράφους για να καταγράψουν τα εκθέματα με 120+ συνεντεύξεις τύπου να λαμβάνουν χώρα στην Ελβετική πόλη, και 900 αυτοκίνητα να βρίσκονται μέσα στο Palexpo. Στο χώρο της έκθεσης θα δοθεί και το βραβείο για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς «World Car Of The Year 2015».

Για το κοινό οι πύλες θα ανοίξουν από την Πέμπτη 5 Μαρτίου και θα παραμείνουν ανοικτές για 11 ημέρες έως και τις 15 Μαρτίου. Αναμένεται ότι περίπου 700.000 θα είναι οι φετινοί επισκέπτες που θα μπορούν να βλέπουν τα περίπτερα από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ τις καθημερινές, και από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

http://www.eirinika.gr/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s