Δωρεάν ατομικές συναντήσεις στην Παγκόσμια Ημέρα Λογοθεραπείας

Η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας 2015 πλησιάζει και ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) με χαρά σας προσκαλεί  για ακόμα μια χρονιά στον εορτασμό της την Κυριακή,  10 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 έως 19:00  στην Αίγλη Ζαππείου.

phl-300x250-new-thumb-large
Κύριο θέμα της ΠΗΛ φέτος θα είναι οι «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής μας», ενώ θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας».

Θα είναι μια ημέρα γεμάτη με δωρεάν ατομικές συναντήσεις του κοινού με Λογοθεραπευτές, με

ενημερωτικές ομιλίες, ενώ o περιβάλλων χώρος της Αίγλης θα μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο δράσεων για παιδιά και γονείς. Λογής δημιουργικές δραστηριότητες, κληρώσεις, δώρα έκπληξη, έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών και πολλά άλλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους, διασφαλίζοντας έτσι ότι στις 10 Μαΐου, θα «Υπάρχει λόγος» να είμαστε όλοι εκεί.

Info: Οσοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού με έναν από τους εθελοντές λογοθεραπευτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΛΛΕ  στο 2103848362 ή να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@selle.gr την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρουν στην επίσημη σελίδα της

ΠΗΛ 2015 στο www.imeralogou.gr

http://www.kathimerini.gr/

One comment on “Δωρεάν ατομικές συναντήσεις στην Παγκόσμια Ημέρα Λογοθεραπείας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s