Βιβάλντι μέσα στο σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων

Μια «μαγική» μουσική βραδιά, στην αίθουσα ανακτόρων του Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων

This slideshow requires JavaScript.

Μια σπάνια μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των ανακτόρων του Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων. Μια εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και ο Οργανισμός Σπηλαίου Περάματος, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων.

Το Σύνολο Εγχόρδων της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών, και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus, πρόσφεραν μια μοναδική εμπειρία στο επιλεγμένο κοινό – κυρίως εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης – που παρακολούθησαν την εκδήλωση κατόπιν ειδικών προσκλήσεων.

Ήταν «μια μαγική μουσική βραδιά, σ’ έναν μαγικό χώρο», όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας. Σε ένα «στολίδι» της περιοχής, όπου «η φύση έδωσε απλόχερα μέσα από την αρχιτεκτονική του χώρου και τη γλυπτική του υλικού, όλο της το μεγαλείο», όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κώστας Γκόγκος.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να καθιερωθεί ως ένας ετήσιος ξεχωριστός μουσικός θεσμός με πανελλαδική και διεθνή εμβέλεια, που θα δώσει νέα ώθηση στην προβολή του Σπηλαίου, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που έχουν τα Γιάννενα «παντρεύοντας» τον τουρισμό με τον πολιτισμό, κάτι που μπορεί να αυξήσει το ήδη σημαντικό ποιοτικό τουριστικό ρεύμα προς την περιοχή.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23137&subid=2&pubid=64193840

2 comments on “Βιβάλντι μέσα στο σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s