Μotocross στο επικών διαστάσεων Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου

Red Bull X-Fighters  ένα υπερθέαμα στις 12 Ιουνίου στο επικών διαστάσεων Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, που διαχειρίζεται η Dionyssomarble!

This slideshow requires JavaScript.

Στην καρδιά της Αττικής, το επιβλητικό Λατομείο φημίζεται για την εξόρυξη του κατάλευκου Πεντελικού μαρμάρου, εκείνου που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του Παρθενώνα, για τους κίονες του ναού του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα αλλά και για τον ναό του Δία στο Καπιτώλιο της Ρώμης, μέχρι και την Ακαδημία Αθηνών και την Εθνική Βιβλιοθήκη στα νεώτερα χρόνια.

Σήμερα, για τις ανάγκες του Red Bull X-Fighters, ένα αμφιθεατρικό σημείο του Λατομείου μεταμορφώνεται σταδιακά σε FMX πίστα, η οποία εκτείνεται σε τρία επίπεδα, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Η φετινή 15η σεζόν περιλαμβάνει 5 αγώνες σε 4 διαφορετικές ηπείρους με στάσεις σε Μεξικό, Αθήνα, Μαδρίτη, Πρετόρια και Αμπού Ντάμπι και τους 27 καλύτερους αναβάτες freestyle motocross να μάχονται για μία από τις 12 θέσεις του κάθε αγώνα.

Από το 2001, την παρθενική διοργάνωση στη Βαλένθια, μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 51 αγώνες με περισσότερο από ένα εκατομμύριο κόσμου να έχει γεμίσει κερκίδες και εξέδρες από το Μεξικό, την Καλιφόρνια και την Αίγυπτο μέχρι την Οσάκα και την Πρετόρια με σκοπό να παρακολουθήσει το Red Bull X-Fighters.

Ακόμη, δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων έχουν μείνει συντονισμένοι στην οθόνη τους για το live streaming των αγώνων, ενώ μέσα από την πορεία του παγκόσμιου πρωταθλήματος έχουν αναδειχθεί ταλέντα, έχουν εδραιωθεί super stars αθλητές αλλά και τοπικοί ήρωες.

Στο επεισόδιο θα δείτε τέλος το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU να φτιάχνει τα συλλεκτικά t-shirts για το Red Bull X-Fighters που θα τυπώνει και θα μοιράζει δωρεάν τη μέρα του αγώνα.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD, ενώ η ΕΚΟ αναλαμβάνει να “τροφοδοτήσει” με καύσιμα το Red Bull X-Fighters.

http://www.redbullxfighters.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s