3ο Φεστιβάλ Μουσών – Ελατοχώρι – Πιέρια Όρη

Στο Πάρκο Μουσών – θέση Μπάρα Πιέρια Όρη, από τις 11 και μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014.

 

This slideshow requires JavaScript.

Το 3ο Φεστιβάλ Μουσών με ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και καθημερινών δραστηριοτήτων, σε ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς μπαλκόνι των Πιερίων, το Πάρκο των Μουσών, στοχεύει να δώσει ξεχωριστό στίγμα στην πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.

Ξεκινώντας από τις 11 και μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014, το 3ο Φεστιβάλ Μουσών, τα Πιέρια, το Ελατοχώρι είναι στο επίκεντρο, είναι ο καλύτερος προορισμός για εναλλακτικές διακοπές που μπορούν να συνδυάσουν κάθε επιθυμία, είναι η καλύτερη πρόταση για αναψυχή και διασκέδαση.

 

Μουσικές που απογειώνουν, μουσικά σχήματα και τραγουδιστές, που ήδη όπου έχουν εμφανιστεί έχουν καταγράψει sold out σε συμμετοχή κοινού και limit up στη διασκέδαση, ακολουθούν ο ένας τον άλλον και ανηφορίζουν για το 3ο Φεστιβάλ Μουσών. Πουθενά αλλού σε τόσες λίγες μέρες δεν συγκεντρώνονται τόσοι πολλοί καλλιτέχνες, τόσες πολλές συναυλίες, μουσικές χοροθεατρικές παραστάσεις, δρώμενα, εκθέσεις, αθλητικές δραστηριότητες κ.α.

 

Όλα έτοιμα

Σε υψόμετρο 1100 μ. σε ένα καταπράσινο μπαλκόνι των Πιερίων, όπου το γαλάζιο τ’ ουρανού έρχεται πιο κοντά και «σβήνει» αρμονικά στις κορυφές των πεύκων, ενώ το βράδυ πάνω τους ακουμπούν τ’ αστέρια, στο μοναδικό Πάρκο των Μουσών, όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν το 3ο Φεστιβάλ Μουσών και τους χιλιάδες επισκέπτες.

Η διοργανώτρια A Hellas Sound & Records με την συνδρομή και τη συνεργασία όλων των φορέων του Ελατοχωρίου και δεκάδων εθελοντών στοχεύουν να εξασφαλίσουν σε όλους τους επισκέπτες τις καλύτερες και τις πιο πλήρεις υποδομές ώστε η παραμονή τους στο χώρο να συντελεί στην απόλαυση, την ψυχαγωγία και την διασκέδαση.

 

Η κοινωνική προσφορά


Ο Κοινωνικός χαρακτήρας του φετινού, 3ου Φεστιβάλ Μουσών, εκφράζεται μέσα από την απόφαση των διοργανωτών να διατεθεί ένα μέρος των εσόδων στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», ο οποίος γιορτάζει τα 20 χρόνια δράσης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν για τις συναυλίες, τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου:

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών www.festivalmouson.gr, στο  facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 23510 52217- 52218 και email: festivalmouson@gmail.com

 

http://www.thessalonikiartsandculture.gr/

One comment on “3ο Φεστιβάλ Μουσών – Ελατοχώρι – Πιέρια Όρη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s