Πρωταθλήτρια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Endurance 2015 η Suzuki

wec4etienne-masson5

H έμπειρη ομάδα της SERT κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Endurance έχοντας αντιμετωπίσει άξιους αντιπάλους.

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Endurance 2015 στέφθηκε η Suzuki μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στον τελευταίο αγώνα που έγινε στη Γαλλία και ήταν το περίφημο Bol d Or με διάρκεια 24 ωρών.

Πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι η νίκη στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που έχει μόνο 4 γύρους, εξαρτάται πάρα πολύ από την εμπειρία της ομάδας και κατά ένα ποσοστό και από την τύχη, πέρα από το πόσο καλή είναι η ίδια η βάση της μοτοσικλέτας.

Και η πραγματικότητα είναι ότι η Suzuki έχει μεγάλη εμπειρία στους αγώνες Endurance. Περισσότερα σχόλια και την περιγραφή του αγώνα μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Για τη νίκη της Suzuki μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

«And the winner is SERT !

Κατάκτηση για 14η φορά από την ομάδα θρύλο SERT του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής.

Με μια GSX-R 1000, τη ναυαρχίδα της SUZUKI, στα επετειακά χρώματα για τα 30 χρόνια του μοντέλου, οι Vincent Philippe, Anthony Delhalle και Etienne Masson ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βάθρου στον 24ώρο αγώνα Bol d’ Or στην πίστα Paul Ricard, στον τελευταίο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος και κατέκτησαν ταυτόχρονα το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για το 2015.

Οι αναβάτες της ομάδας SERT Vincent Philippe, Anthony Delhalle και Etienne Masson ανέβασαν την GSXR1000 στην Τρίτη θέση πίσω από τους νικητές του αγώνα SRC Kawasaki και παγκόσμιους πρωταθλητές 2014 GMT94 Yamaha, ολοκληρώνοντας ένα σύνολο 677 γύρων της πίστας των 5.8 km Le Castellet.

wec4sert12

Η GSXR1000 έτρεξε βαμμένη στα επετειακά χρώματα της SUZUKI για τα 30 χρόνια του μοντέλου και τα 35 χρόνια της γαλλικής ομάδας.  Με αυτή την κατάκτηση η ομάδα SERT συμπλήρωσε 14 νίκες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής».

Copyright© Δημήτρης Μπαζίνας – 2015

Copyright© MrBike – 2015

Suzuki (επίσημο site)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s