Πρόσωπο με πρόσωπο με τις πολικές αρκούδες

Με θηριώδη τετρακίνητα οχήματα μεταφέρονται επιβάτες στην καναδική τούνδρα για να συναντήσουν από κοντά πολικές αρκούδες και να απολαύσουν το αρκτικό τοπίο!

Ένα διαφορετικό φωτοσαφάρι κάνει θραύση στη βόρεια Μανιτόμπα του Καναδά.

Η περιοχή θεωρείται το βασίλειο των πολικών αρκούδων και οι επισκέπτες μπορούν να τις δουν και να τις φωτογραφίσουν από κοντά με ειδικά τετρακίνητα θηρία της εταιρείας Frontiers North Adventures.


Οι τουρίστες μπορούν να κλείσουν είτε ημερήσιες εκδρομές στην τιμή των 320 ευρώ είτε οκταήμερα πακέτα με διανυκτέρευση και διατροφή μέσα στα τετρακίνητα Tundra Buggies.

Στην τελευταία περίπτωση καλούνται να πληρώσουν περίπου 8.300 ευρώ, όμως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο παρά το υψηλό κόστος! Το Tundra Buggy έχει γύρω στα 61 μ. μήκος, 3,35 μ. πλάτος και 4 μ. ύψος, ώστε να είναι ασφαλείς οι επιβάτες από τις λευκές αρκούδες.

Μέσα στο τετρακίνητο όχημα υπάρχουν κουκέτες διανυκτέρευσης, σαλόνι και καφετέρια, ενώ η διάμετρος των τροχών του ξεπερνά το 1,5 μέτρο.

Προβλέπεται επίσης μία ανοιχτή εξέδρα – παρατηρητήριο για ευκολότερη φωτογράφιση και αμεσότερη επαφή με τις πολικές αρκούδες.

 

 

gazzetta.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s