«Κέντρο Ευφυίας» – Central Intelligence

 

Ντουέιν Τζόνσον & Κέβιν Χαρτ σε κωμική περιπέτεια

Δύο ταλαντούχοι κωμικοί, ο Ντουέιν Τζόνσον και ο Κέβιν Χαρτ ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κωμική περιπέτεια «Κέντρο Ευφυίας».

Ο Μπομπ Στόουν, ο άλλοτε υπέρβαρος του σχολείου, που τον καταδίωκαν και τον ταπείνωναν οι νταήδες, μεγαλώνοντας, έγινε ένας από τους καλύτερους πράκτορας της CIA. Όταν επιστρέφει στο μέρος όπου μεγάλωσε για το reunion του σχολείου του, συναντά τον πάλαι ποτέ πιο δημοφιλή μαθητή του σχολείου, Κάλβιν, που πλέον είναι ένας απλός, συμβιβασμένος λογιστής που νοσταλγεί τα μεγαλεία της νιότης του. Ο Μπομπ, υποστηρίζοντας, ψευδώς, ότι εργάζεται σε μια αποστολή ύψιστης ασφάλειας, ζητάει τη βοήθειά του.

 

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Λος Άντζελες.

«Αυτό που είναι καταπληκτικό με τον Κέβιν Χαρτ είναι ότι σε κάνει να γελάς, σε σκηνές που κανονικά δεν πρέπει να γελάς. Μπορεί να σε κάνει να γελάσεις για παράδειγμα ακόμη και σε κάτι αδιάφορο. Και αυτό που είναι το μεγάλο του ατού αλλά και ένα είδος κινδύνου είναι ότι οτιδήποτε λέει είναι αστείο. Οτιδήποτε κάνει είναι αστείο. Το κοινό θα γελάσει με το παραμικρό. Πρέπει να υπάρχει λοιπόν μεγάλη πειθαρχία στο μοντάζ για να μην βάλεις όλες τις σκηνές» τόνισε ο σκηνοθέτης Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ.

Πολύ σύντομα ο τεράστιος Μπομπ κι ο μικροσκοπικός Κάλβιν βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα ξέφρενο κυνηγητό γεμάτο πυροβολισμούς από όλες τις πλευρές που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και των δύο και την ασφάλεια της πόλης.

Για τον Κέβιν Χαρτ ήταν μεγάλη απόλαυση να δουλέψει με τον Ντουέιν Τζόνσον, που είναι γνωστός με το προσωνύμιο The Rock, ο Βράχος δηλαδή:

«Και οι δύο μας βάλαμε σπουδαία στοιχεία μας στην ταινία. Όταν τα προσθέτεις όλα αυτά τα συστατικά έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Θέλουμε η ταινία να πάει πολύ καλά παγκόσμια. Βλέπετε δύο τύπους που δεν στοχεύουν να έχουν περιορισμένη επιτυχία στην καριέρα τους. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον κόσμο».

 

 

http://gr.euronews.com/2016/06/15/johnson-hart-duo-star-in-hollywood-comedy-central-intelligence/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s