Ο τελευταίος χορός…

Όταν η Λίζα Γουίλσον συνειδητοποίησε ότι ο πολυαγαπημένος της πατέρας ζει τις τελευταίες του μέρες στο νοσοκομείο, αποφάσισε να παντρευτεί εκεί.

Έτσι κάλεσε λίγους συγγενείς και φίλους και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης δίπλα στο κρεβάτι, όπου ήταν ξαπλωμένος ο ετοιμοθάνατος πατέρας της.

 

Μάλιστα, ο Ντέιβ Γουίλσον είπε στον γαμπρό: «Είσαι πολύ τυχερός που έχεις κάποια σαν την κόρη μου. Θέλω να την αγαπάς και να την προστατεύεις όπως έκανα εγώ τόσα χρόνια».

1D274906743277-dance-tease-2.blocks_desktop_medium.jpg
Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς αφού παντρεύτηκε αποφάσισε να του χαρίσει και τον τελευταίο χορό μαζί της.

Ο ίδιος αρνιόταν πεισματικά, λέγοντας της ότι δεν μπορεί να σηκωθεί για να την συνοδεύσει όμως εκείνη του είπε ότι τον αγαπάει και πως θα χορέψει με τα χέρια του. Τότε, ο σύζυγος της, έβαλε μια τρυφερή μελωδία να ακούγεται από το κινητό του τηλέφωνο και η γυναίκα άρχισε να χορεύει κρατώντας τα χέρια του πατέρα της.

Μάλιστα, συγκινήθηκαν και οι δύο καθώς γνώριζαν ότι επρόκειτο για τον τελευταίο τους χορό, ενώ και οι παρευρισκόμενοι σκούπιζαν τα δάκρυα τους, που κυλούσαν ποτάμια.

1D274906743244-dance-tease-1.blocks_desktop_medium.jpg
Το βίντεο «ανέβηκε» στην σελίδα του πατέρα της στο Facebook και το συνόδευε η εξής λεζάντα: «Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να δώσει μία κόρη».

Ο γλυκός γεράκος μια εβδομάδα μετά τον γάμο της μοναχοκόρης του κοιμήθηκε για πάντα, ήσυχος πια μιας και η κόρη του πλέον έχει έναν άντρα να την προστατεύει και να την αγαπάει όπως αυτός.

 

http://www.star.gr/

One comment on “Ο τελευταίος χορός…

  1. Boah wie cool ist das denn bitte? Ich bin ja begeistert :DAußerdem ist Sonne aber total ürtebrwebeet – vor allem, wenn man dabei sowas Produktives erledigt hat. Feingemacht! 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s