Είναι αυτό το νέο Gangnam Style; Το διαδίκτυο «τρελάθηκε» με το pineapple pen

Ένα νέο τραγούδι που έρχεται από την Ιαπωνία και φέρει τον τίτλο “pineapple pen” έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και είναι πολύ κοντά στο να πάρει το χρίσμα από τον Psy και το Gangnam Style.

 

Στο μουσικό βίντεο που έχει μέχρι στιγμής πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, εμφανίζεται ένας Ιάπωνας ονόματι Πίκο Τάρο (Piko Taro), ο οποίος εξηγεί ότι αν συνδυάσεις ένα στυλό με ένα μήλo και έναν ανανά έχεις ένα στυλό-ανανά-μήλο-στυλό (pen-pineapple-apple-pen).

Και ναι αυτοί οι βαθυστόχαστοι στίχοι έχουν τρελάνει τον κόσμο των social media από τη στιγμή που το 9GAG δημοσίευσε το τραγούδι με σχόλιο: «Αυτό θα είναι το νέο ringtone του κινητού σας».

Ο Τάρο ανέβασε το βίντεο του στο YouTube πριν από περίπου ένα μήνα, στις 25 Αυγούστου και έχει κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, νέοι Ιάπωνες έχουν δημοσιεύσει δικά τους βίντεο στα social media όπου χορεύουν υπό τους ρυθμούς του pineapple pen ενώ γεννήθηκε και το hashtag #PPAP στοTwitter.

Αν δεν το έχετε ακούσει… θα έπρεπε. Το πιο πετυχημένο πάντως σχόλιο ήταν και το πρώτο που έγινε σε αυτό το viral βίντεο. «Και πώς τελειώνει ακριβώς; Τι τρέχει με την κοινωνία μας;»

http://www.cnn.gr/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s