Το πάρκο των ευχών

 

Στις 7 Δεκεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του το «Πάρκο των Ευχών και η Λίμνη των Χριστουγέννων» στη Λάρισα το οποίο στοχεύει να χαρίσει στους επισκέπτες μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Μέσα στα 64 στρέμματα του πανέμορφα διαμορφωμένα πάρκου Αλκαζάρ, δίπλα στο κέντρο της πόλης, θα στεγαστούν 19 θεματικοί χώροι, πίστα παγοδρομίου 500 τμ, χριστουγεννιάτικη αγορά για μικρούς και μεγάλους, σκηνές εκδηλώσεων, Carouzel, Fun Park.

Ο δήμος Λαρισαίων καλεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από όλη τη χώρα να επισκεφθούν το μεγαλύτερο πάρκο της Ελλάδας και να γιορτάσουν μαγικά Χριστούγεννα στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, το εργαστήρι των ξωτικών, στην οικογένεια Χιονανθρώπων, την παραμυθοχώρα, το ζαχαρόσπιστο και τη μανιταροχώρα.

Στο Πάρκο των Ευχών θα φιλοξενηθούν, επίσης, το τρένο του Βόρειου Πόλου, το Σινέ των Ξωτικών και το Σπίτι των Χρωμάτων, ενώ στην πύλη εισόδου, τους επισκέπτες θα «υποδέχονται» δύο γιγάντιοι καρυοθραύστες.

«Το μέγεθος του πάρκου, η εύκολη προσβασιμότητα και η τεχνική λίμνη που δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα, 500 μέτρων, η κεντροβαρής θέση της πόλης, αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για την επιτυχία του», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτης Νταής.

Το «Πάρκο των Ευχών και η Λίμνη των Χριστουγέννων» θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.

Πηγή: http://voria.gr/article/larisa-magia-christougennon-apo-tis-7-dekemvriou-sto-parko-ton-efchon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s