Μαλλιά Κουβάρια – Ραπουνζέλ

Ένα πολυαγαπημένο κλασικό παραμύθι, η ιστορία της χρυσομαλλούσας Ραπουνζέλ, που μιλάει για τη δύναμη της θέλησης και της αγάπης έγινε το θέμα της σημερινής μου κατασκευής !!

Καλή εβδομάδα!!!!

 

efi’s crafts 2018

 

 

 

  • Πριγκίπισσα Ραπουνζέλ(Μάντι Μουρ/ Ιωάννα Παππά): Ήρθε στη ζωή χάρη σε ένα μαγικό χρυσαφένιο λουλούδι, που φύτρωσε όταν μια ηλιαχτίδα έπεσε από τον ουρανό. Μωρό ακόμη, κατέληξε στην αγκαλιά της σατανικής Μητέρας Γκόθελ, η οποία την απήγαγε από το βασιλικό ζεύγος και την έκλεισε σε έναν ψηλό πύργο, κρυμμένο από τα μάτια του κόσμου, όπου τη μεγάλωσε σαν δικό της παιδί, φροντίζοντας καθημερινά να απολαμβάνει πάνω της τις ευεργετικές επιδράσεις των μαγικών της μαλλιών. Όμως, η Ραπουνζέλ επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να βγει, για μια φορά έστω, στον πραγματικό κόσμο, ώστε να δε ιαπό κοντά τα χιλιάδες φαναράκια που ίπτανται στα ουράνια κάθε χρόνο, ανήμερα στα γενέθλιά της.

  • Φλιν Ράιντερ (Ζάκαρι Λέβι/ Παναγιώτης Μπουγιούρης): Ακαταμάχητα γοητευτικός και σίγουρος για τον εαυτό του, ο αρχιληστής Φλιν Ράιντερ ονειρεύεται να αποκτήσει κάποτε τον δικό του πύργο και μάλιστα σε ιδιόκτητο νησί. Η τυχαία γνωριμία του με την Ραπουνζέλ, θα τον ωθήσει να δει για πρώτη φορά τη ζωή με άλλα μάτια και θα τον κάνει να διαπιστώσει το πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί σε συνθήκες μάχης ένα συνηθισμένο… τηγάνι!

  • Μητέρα Γκόθελ(Ντόνα Μέρφι/’Αλκιστης Πρωτοψάλτη): Με μια διάχυτη θεατρικότητα στην εν γένει συμπεριφορά της και μια τάση να ειρωνεύεται τους πάντες, η Μητέρα Γκόθελ αποτελεί έναν από τους πλέον αξιομνημόνευτους κακούς στην ιστορία της Disney. Όντας η μοναδική μητέρα που γνώρισε ποτέ η Ραπουνζέλ και διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά της πως καμιά δεν την αγαπά όσο εκείνη, η Μητέρα Γκόθελ δεν παραλείπει να της το θυμίζει διαρκώς, φροντίζοντας παράλληλα να την αποθαρρύνει με κάθε τρόπο, όποτε δοκιμάζει να της ζητήσει να την αφήσει να βγει από τον πύργο. Στην πραγματικότητα, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κρατήσει την Ραπουνζέλ για πάντα κοντά της, ώστε να τη διατηρεί για πάντα νέα.

  • Μάξιμους: Το περήφανο άτι του επικεφαλής της βασιλικής φρουράς διαθέτει μια ισχυρότατη προσωπικότητα, παρά το γεγονός ότι του αρέσει να συμπεριφέρεται σαν… σκύλος. Αποφασισμένος να ανακαλύψει και να παραδώσει στις αρχές τον Ράιντερ, ο Μάξιμους θα αλλάξει στρατόπεδο κατόπιν συνάντησής του με τη γλυκύτατη Ραπουνζέλ, η οποία και θα τον γητεύσει (ω ναι!)

  • Πασκάλ: Ένας μικροσκοπικός, πράσινος – υποθέτω – χαμαιλέοντας είναι το αγαπημένο κατοικίδιο της Ραπουνζέλ, ο μοναδικός πραγματικός της φίλος, αλλά και ο πιστός της συμβουλάτορας με τον δικό του ασυναγώνιστο τρόπο. Μικρός στο μάτι, αλλά τεράστιος σε… εφευρετικότητα, είναι εκείνος ουσιαστικά που θα την πείσει να ορθώσει για πρώτη φορά το ανάστημά της απέναντι στη «μητέρα» της.

  • Τα… ρεμάλια της παμπ «Το παπί που κουρνιάζει»(Snuggly Duckling) Ο φοβερός και τρομερός Γαντζοχέρης ονειρεύεται να γίνει κάποτε μεγάλος και τρανός… πιανίστας. Ο κακάσχημος, ατσούμπαλος και καμπούρης Μεγαλομύτης το μόνο που επιθυμεί είναι να γνωρίσει την… αληθινή αγάπη. Ο θηριώδης και αγριωπός Βλαντιμίρ έχει στην πραγματικότητα καρδιά μικρού παιδιού και χόμπι τη συλλογή… κεραμικών μονόκερων. Ο μικρόσωμος, γηραλέος και μπαγαμπόντης Σόρτι έχει τον τρόπο του με τις γυναίκες, αλλά το σουξέ του είναι να παριστάνει το… θεό του έρωτα, φορώντας μόνο το εσώρουχό του!

http://www.greekbooks.gr/tangled-characters

 

Παίζουν

Ιωάννα Παππά Ιωάννα Παππά Ελληνική μεταγλώττιση – Ραπουνζέλ
Παναγιώτης Μπουγιούρης Παναγιώτης Μπουγιούρης Ελληνική μεταγλώττιση – Φλιν
Άλκηστις Πρωτοψάλτη Άλκηστις Πρωτοψάλτη Ελληνική μεταγλώττιση – Γκόθελ
Νίκος Ιωαννίδης Νίκος Ιωαννίδης Ελληνική μεταγλώττιση – Σουγιάς
Ντίνος Σούτης Ντίνος Σούτης Ελληνική μεταγλώττιση – Αρχηγός
Γιώργος Ζαχαρόπουλος Ελληνική μεταγλώττιση – Μυταράς
Μανώλης Γιούργος Ελληνική μεταγλώττιση – Γάντζος
Βασίλης Αξιώτης Ελληνική μεταγλώττιση – Σούρας
Κώστας Σεραφειμίδης Ελληνική μεταγλώττιση – Βλαντ
Μάντι Μουρ Μάντι Μουρ Rapunzel
Ζακάρι Λεβί Ζακάρι Λεβί Flynn Rider
Ντόνα Μέρφι Ντόνα Μέρφι Madame Gothel
Ρον Πέρλμαν Ρον Πέρλμαν
Τζέφρι Τάμπορ Τζέφρι Τάμπορ Lord Jamie (φωνή)
M.C. Gainey M.C. Gainey
Πολ Τομκινς
Μπραντ Γκάρετ Μπραντ Γκάρετ
Ρίτσαρντ Κιλ Ρίτσαρντ Κιλ
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s