Τwilight zone ΙΚΑ

Στο twilight zone ΙΚΑ,της περιοχής μου, πληροφορίες πλέον, δεν δίνονται από τους υπαλλήλους του! Την θέση τους έχουν πάρει ομιλούντα στόρια!

΄Ενα τέτοιο με εξυπηρέτησε,χθες το πρωί, στο αιματολογικό τμήμα! Όταν πήγα να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες, βρήκα πόρτες κλειδωμένες, γκισέ άδεια, με τα στόρια κατεβασμένα!

Γυρίζοντας να φύγω ακούω μια φωνή! Γυρνάω, ψάχνω να βρω υπάλληλο, πουθενά!

“Εδώ κυρία μου,ελάτε,εδώ ,εδώ! Πλησιάστε στα στόρια και σβέλτα έχουμε και δουλειά! Τι θέλετε?” με ρώτησε το στορι, με τον γνωστό αυστηρό τόνο, του δημοσίου υπαλλήλου, τον τόνο” τόσο όσο”, δηλαδή δεν σε βρίζω, αλλά όχι και πολλά πολλά , μην νομίζεις ότι θα γίνουμε και φίλοι!

Με τρεμάμενη φωνή και προσπαθώντας να σωθώ, απ΄το στοιχειωμένο γκισέ, απαντώ “ΕΕΕΕΕ τις ώρες αιμοληψίας θέλω να μάθω” “Το παραπεμπτικό!!!” μου λέει το στόρι , διότι είναι εργαζόμενο και δεν μπορεί να χάνει το χρόνο του μαζί μου! Σαστισμένη, προσπαθώ, να βρω κάποιον τρόπο, ώστε να δώσω το παραπεπτικό ( στο στόρι έτσι?) ενώ ταυτοχρονα να βρω την έξοδο, να την κάνω, όσο πιο γρήγορα!

Τότε, στο λέω και ανατριχιάζω, βγαίνει, μέσα απ το στόρι, ένα χέρι!!! Ενα χέρι μόνο του, χωρίς μανίκι, χωρίς άνθρωπο, ένα χέρι που, μάντεψε, έχει το αγαπημένο μου μανικιούρ , ημιμόνιμο σε 10 χαρούμενα χρώματα!

Εξακολουθω να είμαι σαστισμένη, με ύφος, που έχεις όταν σε πιάνουν μπουκωμένη και θέλουν εκείνη την στιγμή να τους απαντήσεις σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!

Λογικά, πρέπει να εκνεύρισα το στόρι πάάάάρα πολύ, γιατί το χέρι του, μου άρπαξε το παραπεμπτικό απότομα! “Κάθε πρωί μεχρι της 9.00” και εκεί που περίμενα, ότι θα φάω μούντζα , στην καλύτερη ή μπούφλα στην χειρότερη, το χέρι εξαφανίστηκε! Κάθιδρη και έντρομη έφυγα κατεβαίνοντας πέντε πέντε τα σκαλίά!

Ντάξει η εξυπηρέτηση έχει περάσει σε άλλα επίπεδα!!!

Despina Papadopoulou

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s